Steeds sneller, steeds luider, steeds meer. Dat is hoe onze maatschappij in elkaar steekt. Lukt het niet om iets ‘gewoon’ te verkopen? Je vertelt er ook niet genoeg over, niet op de juiste manier ook. Het gevolg? Steeds meer haast en getrek aan elkaars jaspanden. Zo zoeken we verbinding, en bereiken er precies het tegenovergestelde mee. Iedereen duikt weg voor elkaar.

Via social media kun je produkten en diensten heel slim onder de aandacht brengen van precies jouw doelgroep. Het verschil tussen een persoonlijk bericht en een advertentiecampagne is steeds minder duidelijk. De algoritmes weten soms beter dan jijzelf waar je mee bezig bent.

Het schijnt dat je maar 3 seconden hebt om iemands aandacht vangen, zo snel wordt er alweer doorgescrollt. Nu heeft iemand dus een boek gemaakt vol tips en truuks hoe je die 3 seconden effectief benut. Terwijl ik nog geen kwartier daarvoor in mijn dagboek had geschreven dat ik zo moe werd van het nog harder schreeuwen om aandacht. Echt, ik voelde fysieke weerzin opwellen. Mijn spieren verkrampten, ik deinsde terug, voor zover dat mogelijk is terwijl je in bed ligt en over je foon scrollt.

De advertentie voor dat boek was zeer verleidelijk, en ik stond inderdaad op het punt om het te kopen.

Maar.

Nog meer haast. Nog meer hijgerig gesjor IS NOT WHAT WE NEED RIGHT NOW!
En zo geen match met mijn doel en mijn waarden!

Voor een fix van 3 seconden moet je niet bij mij zijn.

Ik ga voor aardse rust en kosmische helderheid.

En ja, dat kost tijd.

Wel fijn eigenlijk ook, die ruimte om even zonder deadlines je gedachtes te laten waaien toch?
Geeft diepere inzichten, nieuwe perspectieven, laat alternatieve mogelijkheden zien.

Zo laadt je op.

Boek je nu, vóór 31 oktober, een Maanreading als kado, dan krijg je er zelf ook eentje.


I give you clarity when in doubt. Help you find the vision, the words and the steps you have to take. Shed Moonlight on the pearls that you are meant to bring into this world. You will feel truly heard and seen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *