Heb je een issue waar je maar niet uitkomt? Een lastige keuze, het lukt je niet om tegenstellingen te verenigen? I know the feeling. Zeker met de hete slapeloze nachten van de afgelopen tijd kun je dan behoorlijk malen. Inzicht in je Soul Seed Sentence geeft de helderheid en het inzicht die nodig zijn om met frisse moed verder te kunnen!

Als we een oplossing zoeken voor een issue of lastige keuze, dan handelen we te vaak zoals we denken dat het moet, omdat we dat bij anderen zien. Dat kan helpen. Alleen is de manier die bij een ander past, lang niet altijd ook de manier die het beste bij jou past.

Een heel traject is niet nodig, of misschien wil je eerst eens ‘voelen’ of mijn manier van werken wel bij je past.

Daarom heb ik een uniek aanbod!

Maximaal tien vrouwen kunnen een Soul Seed Session boeken. Jij ontvangt in een audio jouw unieke Soul Seed Sentence: een helder beeld van jouw oorspronkelijke natuur en reactiepatronen. Veel issues ontstaan omdat we daar bepaald niet naar leven…
Heb je de audio beluisterd, dan volgt een persoonlijk gesprek via Zoom van 30 minuten. Ik beantwoord jouw vragen, en geef handvatten waarmee jouw knelpunten ontrafeld kunnen worden.

Het kennen van jouw persoonlijke Soul Seed Sentence geeft helderheid, en de sleutel tot de oplossing van jouw issue(s) die helemaal past bij jou!

WAAROM ZOU JE MET MIJ IN ZEE GAAN?
Hoewel ik voor 200% sta achter wat ik aanbied, is het voor jou waarschijnlijk overtuigender om te lezen wat anderen over mij vertellen. Hier vind je wat reviews en testimonials over mijn werk:

Normaal is de Soul Seed Sentence deel van een uitgebreider traject.
Tot 1 september kunnen maximaal tien vrouwen een losse sessie boeken.

WAT MOET JE DOEN?

  • Betaal de sessie,
  • Boek een tijdsslot en
  • Geef mij jouw geboorteplaats/datum/tijd.

Dan ontmoeten we elkaar in mijn Zoomruimte op het afgesproken tijdstip!
Details volgen in de mail die je ontvangt na aankoop.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!
Spreken we elkaar binnenkort?