Stel dat je weet wat elke maan van het komende jaar met jou doet. Zou dat niet enorm helpen in jouw persoonlijke groei en de ontwikkeling van je carriere of bedrijf? Ik verzorg Maan Jaar Readings:

Jouw harteklop, de maancyclus, de rotatie van de aarde om de zon – als intuitief en kaartlezer geef je waardevolle informatie over hoe deze ritmes elkaar, en jouw leven in het bijzonder, precies beinvloeden. In een Maan Jaar Reading krijg jij het overzicht over de energie van elke maan in het komende jaar. Ook lees ik jouw Soul Seed Sentence: de aard en het reactiepatroon waarmee jij geboren bent, en die meestal verstrikt is geraakt in overlevingsmechanismen.

Wat is tarot?

Tarot is een kaartspel. De afbeeldingen erop spreken de taal van de verbeelding, van symbolen en dromen. Ik begrijp die taal. Jij stelt (al dan niet in woorden) een vraag, ik tune daarop in, leg de kaarten uit en vertel jou het verhaal dat zij uitbeelden. Hiermee krijg jij waardevolle inzichten in onderliggende patronen en de sleutels die jouw issues op kunnen lossen.

De verhalen in de kaarten combineer ik met mijn inzicht in de ritmes van de hemellichamen, het menselijk lichaam en de werking van de geest en ziel. Zo kun jij jouw persoonlijke patronen helen of aanpassen, en verbinden met het grotere plaatje van de wereld(en) om je heen.

Wat is een Maan Jaar Reading?

De meeste vragen die gesteld worden aan de tarot, gaan over DOEN en ACTIE: wat gaat er gebeuren als ik zus of zo. Hoe of wanneer bereik ik dit of dat. Wanneer vind ik mijn grote liefde, zal ik die opslag krijgen, dat soort dingen. Ze gaan over resultaten in en effecten op de zichtbare wereld. Een Maanreading gaat over ZIJN en ERVAREN: emoties, dromen en verlangen. Wat het onderwerp van jouw vraag met je doet, en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Je innerlijke patronen en hoe impulsen uit de buitenwereld jou raken. Dit schijnt een licht op jouw innerlijke werelden.

Na afloop van de reading ontvang je een foto van de kaartlegging. Meerdere van mijn clienten hebben me verteld dat ze hier regelmatig naar kijken. Zowel de reading zelf, als de nieuwe inzichten die de kaarten je later geven, verruimen jouw bewustzijn over de energieen en tendensen, de kansen en uitdagingen die elke maan biedt.

Hoe werkt het precies?

Je koopt een Tarot Maan Jaarreading en boekt een tijdsslot. Je geeft me jouw geboortedatum, -tijd en -plaats, en we ontmoeten elkaar online (via Zoom) op het afgesproken tijdstip.

Een reading neemt zo’n 2 uur in beslag; 1,5 uur voor de reading zelf, en aansluitend de tijd die jij nodig hebt om in flow je inzichten en realisaties op te schrijven. Het is fijn als je daarna niets anders hoeft te doen dan alles te laten bezinken met een hapje en een drankje, in alle rust en op een manier die jij het prettigst vindt. Sommige clienten namen een bad, gingen lekker slapen en dromen, kregen een creatieve uitbarsting, of hingen rustig op de bank. It’s up to you!

Na afloop ontvang je per mail een foto van jouw kaarten, en jouw persoonlijke Soul Seed Sentence in een sfeervolle afbeeldingen.
Mijn suggestie is dat je die uitprint en op een plek hangt waar je er regelmatig een blik op werpt. Zodat je je blijft herinneren wie jij in je diepste wezen bent.